Projecten

Lekker bezig in Amsterdam

Bij YouTubers en Vlogger Elise Boers en Wouterpeelen1 waren we op uitnodiging bij hun nieuwe huis in Amsterdam om de Royal Grass Blossom te installeren.
De Blossom heeft een wildere natuurlijke uitstraling, vol groen gras dat door de super zachte vezels een genot aan de blote voeten is.
Elise en Wouter zijn de trotse ouders van een tweeling, voor hen is een zachte grasmat een must, zodat de kids fijn in de tuin kunnen spelen. Ook in deze tuin zijn ronde vormen gebruikt en zijn de glooiingen meegenomen.

Knusse stadstuin in Enschede

In 2018 mochten we voor een jong gezin in Enschede, deze kleine stadstuin ontwerpen en aanleggen.
In de tuin zijn veel tuinelementen toegepast. Een fijn terras, een waterpartij, veel groen, er is plek voor groenten en kruiden. In deze mooie buitenruimte is Royal Grass Sense aangelegd.
De tuin is hier met recht een verlengstuk van de tuin.

Deze tuin is ontworpen door Noordink Tuinontwerp en in samenwerking met Cattier Tuinen aangelegd.

Speeltuin / buitenterras Hengevelde

Bij Eetsalon Yess in Hengevelde hebben we Royal Grass Lush aangelegd. Een weelderig kunstgras gazon, waar de kids lekker op kunnen spelen.

Tuin Goor

In deze tuin in Goor is kunstgras Royal Grass Sense toegepast. Royal Grass Sense is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw.

Tuin Delden

In deze familietuin hebben we kunstgras Royal Grass Lush gelegd. Sommige vezels van de Royal Grass Lush hebben een natuurlijke geelbruine kleur, waardoor het kunstgras een warme nazomerse uitstraling krijgt.

Tuin Ambt Delden

Deze landelijke tuin laat zien dat kunstgras ook gerust kan worden gelegd in een grote tuin!
Hier hebben we Royal Grass Sense gelegd. Dit kunstgras is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw.

Tuin Almelo

In deze achtertuin hebben we Royal Grass Sense gelegd. Het kunstgras is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest door de ReaDY technologie . Één ding is zeker: Royal Grass® Sense zal verbaasde blikken opleveren bij iedereen die ontdekt dat dit geen natuurgras is.

Tuin Diepenveen

In deze achtertuin hebben we Royal Grass Lush aangelegd.
Sommige vezels van Royal Grass Lush hebben een natuurlijke geelbruine kleur, waardoor het kunstgras een warme, nazomerse uitstraling krijgt. Doordat de vezels (42mm) net iets dichter op elkaar staan, oogt de grasmat extra vol.

Tuin Oldenzaal

Een compacte onderhoudsvriendelijke tuin, dat is wat velen graag willen! Hier hebben we Royal Grass Wave gelegd. Dit kunstgras heeft een mooie volle uitstraling en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het verschil met echt gras is bijna niet te zien .

Tuin Hengelo ( O)

In deze knusse voortuin in de stad hebben we Royal Grass Silk 35 gelegd. Dit gras is zacht en dat maakt de Silk 35 geliefd bij gezinnen met kinderen. Door zijn duurzaamheid is dit type kunstgras ook uitermate geschikt voor crèches en kinderdagverblijven.

Tuin St. Isidorushoeve

In deze achtertuin met terrasoverkapping hebben we Royal Grass Sense gelegd. Royal Grass Sense is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest, door de ReaDY technologie. Eén ding is zeker : Royal Grass Sense zal verbaasde blikken opleveren bij iedereen die ontdekt dat dit geen natuurgras is.

Tuin Hengelo (O)

In deze familietuin hebben we Royal Grass Silk 35 toegepast. De Rpyal Grass Silk 35 is perfect voor mensen met kleine kinderen. Een sterke, zijdezachte kwaliteit, het gras heeft een opvallende natuurlijke, zomerse tint.

Kunstgras Borculo
Kunxtgras Zutphen
Tuin Nijverdal

In deze onderhoudsvriendelijke achtertuin hebben we Royal Grass Lush aangelegd.

Kinderopvang

Bij een grote kinderopvangorganisatie hebben we de Royal Grass Silk 35 gelegd. Dit kunstgras is zeer duurzaam en heerlijk zacht en daarom heel geschikt voor kinderdagverblijven.

Balkon

Op dit balkon hebben we Royal Grass Silk 35 gelegd. Dit gras is zacht en daarom uitermate geschikt voor het balkon.