Projecten

Tuin Goor

In deze tuin in Goor is kunstgras Royal Sense toegepast. Royal Grass Sense is heerlijk zacht oogt uiterst natuurgetrouw.

Tuin Delden

In deze familietuin hebben we kunstgras Royal Grass Lush gelegd. Sommige vezels van de Royal Grass Lush hebben een natuurlijke geelbruine kleur, waardoor het kunstgras een warme nazomerse uitstraling krijgt.

Tuin Diepenveen

In deze achtertuin hebben we Royal Grass Lush aangelegd.
Sommige vezels van Royal Grass Lush hebben een natuurlijke geelbruine kleur, waardoor het kunstgras een warme, nazomerse uitstraling krijgt. Doordat de vezels (42mm) net iets dichter op elkaar staan, oogt de grasmat extra vol.

Tuin Almelo

In deze achtertuin hebben we Royal Grass Sense gelegd. Het kunstgras is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest door de ReaDY technologie . Één ding is zeker: Royal Grass® Sense zal verbaasde blikken opleveren bij iedereen die ontdekt dat dit geen natuurgras is.

Tuin Oldenzaal

Een compacte onderhoudsvriendelijke tuin, dat is wat velen graag willen! Hier hebben we Royal Grass Wave gelegd. Dit kunstgras heeft een mooie volle uitstraling en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het verschil met echt gras is bijna niet te zien .

Tuin Hengelo
Tuin St. Isidorushoeve

In deze achtertuin met terrasoverkapping hebben we Royal Grass Sense gelegd.

Tuin Hengelo (O)

In deze familietuin hebben we Royal Grass 35 toegepast.

Kunstgras Borculo
Kunxtgras Zutphen
Tuin Delden

In deze voortuin hebben we Royal Grass Silk 35 toegepast.

Tuin Almelo

In deze tuin hebben we Royal Grass 25 toegepast.

Tuin Bentelo

In deze tuin is landelijke tuin zie je dat is dat echt gras en kunstgras heel goed samen gaan in één tuin! Rond de trampolie en het speeltoestel hebben we Royal Grass toegepast, de rest van de tuin echt gras.

Tuin Ambt Delden

Deze landelijke tuin laat zien dat kunstgras ook gerust kan worden gelegd in een grote tuin! Hier hebben we Royal Grass Sense gelegd. Dit kunstgras is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw.

Tuin 1
Tuin 2
Tuin 3
Tuin 4
Tuin 5
Kunstgras Boekelo
Tuin 6
Kunstgras Ruurlo
Tuin 7
Tuin 8
Tuin 9
Tuin 11
Tuin 12
Tuin 10
Kunstgras Raalte