Projecten

Lekker bezig in Amsterdam

Bij YouTubers en Vlogger Elise Boers en Wouterpeelen1 waren we op uitnodiging bij hun nieuwe huis in Amsterdam om de Royal Grass Blossom te installeren.
De Blossom heeft een wildere natuurlijke uitstraling, vol groen gras dat door de super zachte vezels een genot aan de blote voeten is.
Elise en Wouter zijn de trotse ouders van een tweeling, voor hen is een zachte grasmat een must, zodat de kids fijn in de tuin kunnen spelen. Ook in deze tuin zijn ronde vormen gebruikt en zijn de glooiingen meegenomen.

Knusse stadstuin in Enschede

In 2018 mochten we voor een jong gezin in Enschede, deze kleine stadstuin ontwerpen en aanleggen.
In de tuin zijn veel tuinelementen toegepast. Een fijn terras, een waterpartij, veel groen, er is plek voor groenten en kruiden. In deze mooie buitenruimte is Royal Grass Sense aangelegd.
De tuin is hier met recht een verlengstuk van de tuin.

 

Mooi groen gazon geleverd in St.Isidorushoeve

In deze tuin in St.Isidorushoeve hebben we een mooie kunstgrasmat mogen leveren. Dit keer was de Royal Grass Bloom aan de beurt, een mooi groot gazon van bijna 180 m2. Bloom kan tegen een stootje en ziet er toch zeer fraai en natuurlijk uit.

Speeltuin / buitenterras in Hengevelde

Bij Eetsalon Yess in Hengevelde hebben we Royal Grass Lush aangelegd. Een weelderig kunstgras gazon, waar de kids lekker op kunnen spelen.

Tuin in Goor

In deze tuin in Goor is kunstgras Royal Grass Sense toegepast. Royal Grass Sense is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw.

Tuin in Ambt Delden

Deze landelijke tuin laat zien dat kunstgras ook gerust kan worden gelegd in een grote tuin!
Hier hebben we Royal Grass Sense gelegd. Dit kunstgras is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw.

Tuin in Hellendoorn

De Royal Grass Bloom heeft een verrassend natuurlijke look, dat wel tegen een stootje kan!

Achtertuin in Rijssen

Samen met een collega hovenier hebben we in deze tuin de Royal Grass Sense geïnstalleerd.
De Royal Grass Sense is één van de bestsellers onder de kunstgras soorten. Een ultieme ‘wildere’ tuin look, voor als het gras er wat minder gemanicuurd uit mag zien.

Zelf gelegd door de klant

Met advies en instructie van onze kant heeft de klant de Royal Grass Lush zelf gelegd.

Deze kunstgrasmat heeft een na-zomerse look, door de toegevoegde bruine sprieten waardoor het “perfecte” er net af is en dus heel natuurlijk oogt.

Tuin bij Hotel in Delden

De tuin bij Hotel Restaurant Sevenster in Delden mochten we opnieuw aanleggen. Hier werd gekozen voor de Royal Grass Lush, een natuurlijk kunstgrassoort.

Tuin in Delden

In deze familietuin hebben we kunstgras Royal Grass Lush gelegd. Sommige vezels van de Royal Grass Lush hebben een natuurlijke geelbruine kleur, waardoor het kunstgras een warme nazomerse uitstraling krijgt.

Tuin in Borne

Ook grote oppervlakten kunstgras installeren is géén probleem voor ons!
In deze tuin mochten we 55 m2 Royal Grass Bloom installeren. De palen van de pergola zijn ook hier mooi strak uitgesneden.

Voortuin in Goor

In Goor mochten we de Royal Grass Bloom installeren, Bloom kan tegen een stootje en ziet er toch fraai en natuurlijk uit.

Tuin in St. Isidorushoeve

In deze achtertuin met terrasoverkapping hebben we Royal Grass Sense gelegd. Royal Grass Sense is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest, door de ReaDY technologie. Eén ding is zeker : Royal Grass Sense zal verbaasde blikken opleveren bij iedereen die ontdekt dat dit geen natuurgras is.

Onderhoudsvriendelijke achtertuin in Hengelo (O)

In Hengelo hebben we de Royal Grass Bloom geïnstalleerd, een fraaie grasmat die er natuurlijk uitziet en tegen een stootje kan.

Achtertuin in Borne

In Borne mochten we het terras en de overige bestrating leggen, de beplanting aanplanten en het kunstgras installeren.
Kunstgras is tegenwoordig vrijwel niet meer te onderscheiden van natuurlijk gras. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van Royal Grass kunstmatten oogt het ongekend realistisch.

Hier mochten we de Royal Grass Blossom installeren, deze #kunstgrasmat is een wat wildere, natuurlijke uitstraling. Vol groen gras dat door de super zachte vezels een genot aan de blote voeten.

 

Tuin Hengelo (O)

In deze familietuin hebben we Royal Grass Silk 35 toegepast. De Rpyal Grass Silk 35 is perfect voor mensen met kleine kinderen. Een sterke, zijdezachte kwaliteit, het gras heeft een opvallende natuurlijke, zomerse tint.

Kunstgras Borculo
Kunxtgras Zutphen
Tuin in Almelo

In Almelo mochten we de Royal Grass Lush installeren.
Dit gras oogt zeer natuurlijk met een na-zomerse look door de toegevoegde bruine sprieten, waardoor het ‘perfecte’ er net af is.

Tuin in Diepenveen

In deze achtertuin hebben we Royal Grass Lush aangelegd.
Sommige vezels van Royal Grass Lush hebben een natuurlijke geelbruine kleur, waardoor het kunstgras een warme, nazomerse uitstraling krijgt. Doordat de vezels  net iets dichter op elkaar staan, oogt de grasmat extra vol.

Tuin Hengelo ( O)

In deze knusse voortuin in de stad hebben we Royal Grass Silk 35 gelegd. Dit gras is zacht en dat maakt de Silk 35 geliefd bij gezinnen met kinderen. Door zijn duurzaamheid is dit type kunstgras ook uitermate geschikt voor crèches en kinderdagverblijven.

Tuin Nijverdal

In deze onderhoudsvriendelijke achtertuin hebben we Royal Grass Lush aangelegd.

Kinderopvang Haaksbergen

Bij een grote kinderopvangorganisatie hebben we de Royal Grass Silk 35 gelegd. Dit kunstgras is zeer duurzaam en heerlijk zacht en daarom heel geschikt voor kinderdagverblijven.

Balkon

Op dit balkon hebben we Royal Grass Silk 35 gelegd. Dit gras is zacht en daarom uitermate geschikt voor het balkon.