Royal Grass Aura

Vers gemaaid lente gras. Deze extreem zachte grassprieten maken het gras zeer geschikt voor ravottende kinderen in uw tuin.

Royal Grass Bliss (Eco)

Beste van twee werelden: een zomers vol gazon met dichte, hoge grassprieten waardoor het een ‘dikke’ grasmat is die voor vele toepassingen kan worden gebruikt. Een 100% recyclebaar omdat alle grondstoffen van één soort kunststof wordt gemaakt en dus gebruikt kan worden om nieuwe producten mee te maken wanneer het gras vervangen wordt.

Royal Grass Bloom

Opgroeiende tieners die niets liever doen dan spelen in de tuin? Bloom kan stootje ziet er toch zeer fraai en natuurlijk uit.

Royal Grass Blossom

Wat wildere, natuurlijk uiterlijk. Vol groen, gras dat door de super zachte vezels een genot aan de blote voeten is.

Royal Grass Lush

Met Royal Grass® Lush kies je voor een frisgroene kunstgrasmat die jaren meegaat. De grasmat heeft een zeer natuurlijke uitstraling door de toegepaste ReaDY®-technologie. ReaDY® staat voor ‘Realistic Directional Yarn’. Deze technologie zorgt er voor dat alle vezels in het kunstgras een eigen groeirichting hebben, net als in een grasmat van natuurgras.
Zo wordt de natuurlijke uitstraling versterkt en voelt Royal Grass® Lush aan als een heerlijk zomerse kunstgrasmat die niet van echt te onderscheiden is. Daarnaast staan de vezels (42mm) van dit type kunstgras net iets dichter op elkaar dan bij vergelijkbare producten als de Royal Grass® Wave en de Royal Grass® Sense, waardoor de grasmat extra volumineus oogt!

Royal Grass Seda

Kies voor een grasmat met een stoer en robuust uiterlijk. Doordat de vezels verder uit elkaar staan, gaan ze hun eigen gang, waardoor de grasmat een ongerepte uitstraling krijgt.

Royal Grass Sense

Eén van de best-sellers! De ultieme “wildere tuin look, voor als het gras er wat minder gemanipuleerd uit mag zien.

Royal Grass Verano

Verano is gras-zoals de naam al zegt- een zomerse uitstraling heeft. Zacht groen met hier en daar een door de zon gebruinde grasvezel.

Royal Grass Wave

Doordat alle vezels een eigen richting hebben, ziet dit gras er zeer realistisch uit. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest door de ReaDY technologie. De publiekslieveling van de toekomst, vanwege de prachtige volle uitstraling en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van het kunstgras.
Het verschil met echt gras is bijna niet te zien. Prachtig kunstgras voor in de tuin, op een dakterras of rond gebouwen en kantoren.