Kunstgras Apeldoorn

– Luxe zonder lasten in Apeldoorn –

Uw tuin is er om van te genieten. Van de rust, van de natuur en van het feit dat u gewoon even lekker buiten kunt zijn. Daarom moet een tuin passen bij uzelf, uw huis en uw leven. Het is een verlengstuk van de woning en dient ook op die manier ingericht te worden. Met uw waarschijnlijk overvolle agenda, zit u natuurlijk niet te wachten op het onderhouden van een gazon. U besteedt natuurlijk liever tijd aan andere dingen.

Als hoveniers hebben wij als geen ander een liefde voor natuurlijk groen. Maar als er geen tijd is of geen mogelijkheden zijn om een natuurlijk gazon perfect te onderhouden, dan is het geen schande om over te gaan op kunstgras. Hierdoor heeft u toch een geweldig groen gazon, ongeacht het seizoen.

Het gras van RoCa Kunstgras Apeldoorn is van zeer hoogwaardige kwaliteit en bijna niet van natuurlijk gras te onderscheiden. RoCa Kunstgras is makkelijk schoon te houden en vergt weinig onderhoud en verzorging. Daarnaast is het veilig voor mens, dier en milieu. Met andere woorden; veel luxe, zonder enige lasten. En dat is genieten! 

Voordelen van RoCa Kunstgras Apeldoorn

  • Altijd een prachtig groen gazon
  • Geen invloed van droog, warm, nat of koud weer
  • Geen kosten voor besproeien, bezaaien en onkruidbestrijding
  • Mogelijk op alle locaties
  • Onderhoudsvriendelijk