Het bedrijf

Minder onderhoud, meer plezier!

RoCa Kunstgras is een onderdeel van Cattier Hoveniers; een bedrijf dat is voortgekomen uit jarenlange ervaring in en een grote passie voor de aanleg en onderhoud van tuinen. Het personeel heeft de juiste opleidingen gevolgd en verdiept zich dagelijks in het vak. Door de combinatie van opleiding en passie, zijn wij in staat om van uw tuin een verlengstuk van uw woning te maken. Een plek waar u kunt genieten, tot rust kunt komen en met familie samen kunt zijn. Zonder al te veel onderhoud. De werknemers hebben elk een eigen specialiteit, waardoor het project van begin tot het eind in eigen beheer voltooid kan worden. Dit resulteert in een gegarandeerde hoge kwaliteit en zo weinig mogelijk kosten.

_MG_3376

Wij als hoveniers hebben natuurlijk een voorliefde voor natuurlijk groen. De kwaliteit van het kunstgras van RoCa is echter zo hoog dat het vaak niet van echt gras is te onderscheiden. Dus zelfs wij als hoveniers, met groen in hart en nieren, zijn trots op dit natuurgetrouwe kunstgras.

Werkwijze

Bij RoCa Kunstgras gaan we altijd voor een professionele en persoonlijke realisatie. Door een transparante werkwijze, vol passie en toewijding, streven we naar het beste resultaat. Dit doen we door veel te overleggen, omdat we veel waarde hechten aan het persoonlijke contact tussen onze medewerkers en u als opdrachtgever. Een goede onderlinge communicatie en samenwerking is volgens ons de doorslaggevende factor voor een uitstekend aangelegde tuin.

Naast de juiste kennis beschikt RoCa ook over een eigen machinepark. Dit machinepark bestaat uit een scala aan zeer diverse en professionele machines, die voor ons het werk sneller en efficiënter maken, maar bovenal voor u de kosten zo laag mogelijk houden.

RoCa Kunstgras heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het aanleggen van de perfecte kunstgrasmat. Omdat de vraag naar een tuin en gazon zonder veel onderhoud steeds groter wordt, willen wij u daarin met de nieuwste technologie en materialen kunnen voorzien. Wij werken samen met Royal Grass®, een leverancier van kunstgras, die haar producten vervaardigd van vezels van Koninklijke Ten Cate. Hierdoor kunnen wij garant staan voor kwaliteit. Zowel voor de kwaliteit van het kunstgras, als voor de kwaliteit van het eindresultaat in uw tuin.

Samenwerking met hoveniers

Bent u als hovenier op zoek naar kunstgras van de allerhoogste kwaliteit?
Of wilt u wel Royal Grass kunstgras aanbieden aan je klanten, maar heeft u geen ervaring met het leggen van kunstgras? Geen probleem! Wij zijn Premium dealer van Royal Grass en hebben alle expertise in huis!
RoCa Kunstgras is erop gericht om u optimaal van dienst te kunnen zijn.
Naast het bieden van topkwaliteit kunstgras kunnen we de installatie van kunstgras verzorgen, ook kunnen we dit samen met ú als hovenier doen. Wij zijn hét totaaladres voor het leveren van kunstgras.